Persoonlijke contact Geen lange wachttijden
Klanten beoordeling 9 Neem gerust contact op: 010-3413807

Klanten beoordeling

Verkoopgemiddelde 9,3

Tom is een hele prettige man om mee te werken. Hij is eerlijk in zijn verwachtingen, betrouwbaar met afspraken en prettig in de communicatie. Hij geeft duidelijk aan wat er nodig is en geeft helder advies, bijv. hoe het papierwerk in te vullen, de koopsom in te steken en hoe het huis het best uit de verf komt. Voor afspraken is Tom heel flexibel en past zich aan aan de behoefte van kijker en koper.
door Dhr. Van Praag
Rotterdamse Rijweg 41, 7 juni 2021
Verkoopgemiddelde 8,8

Heel integer (wat echt een plus in deze wereld is), communicatief prettig (zowel met potentiele kopers als in de contacten rondom zo'n proces), open en eerlijk.
door Funda gebruiker
Torenlaan 76, 26 januari 2021
Verkoop gemiddelde 10,0

Zeer goede makelaar. Heel veel kennis en een zeer goede communicatie. Ook niet te beroerd om een stapje harder te lopen als dit nodig is. Dankzij hem hebben we onze woning binnen 1 week verkocht. Zou hem zeker iedereen aanraden.
door Een funda gebruiker
Oranjestraat 66, 25 juli 2020
Verkoop gemiddelde 8,3

Wij hadden een goede klik met Tom de verkopend makelaar en hij heeft ons goed geholpen. In eerste instantie kon alleen mijn vriend naar de bezichtiging en Tom maakte het voor mij mogelijk om nog op een andere dag langs te komen. Daarnaast was Tom erg vriendelijk en behulpzaam. Al onze vragen werden beantwoord en hij hield goed contact. Ik raad Era makelaardij zeker aan.
door Koper van een woning
Torenlaan 10, 18 mei 2021

Wie

zijn wij?

Wij zijn Era Prachthuis Makelaardij, een minder traditionele makelaar in Overschie. Wij doen dingen op een moderne manier. U een ‘familiegevoel’ geven om samen tot uw droom aan-of verkoop te komen is ons onderscheidend vermogen. Door de focus te leggen op de allerbeste service en actief te zijn op social media gaan wij met de tijd mee om u als klant optimaal te kunnen bedienen.

Wat betekent dit voor u?
Met het kantoor midden in Overschie weten wij wat er lokaal speelt! Zo bent u altijd voorzien van deskundig regionaal advies. Middels onze brede dienstverlening onderscheiden wij ons van elk andere makelaar. 

ERA Prachthuis
Makelaardij

Burg. Baumannlaan 127
3043 AJ Rotterdam

Wij staan u graag te woord.

Over ons

ERA is een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. In 1972 ontstond de groep onder de naam Electronic Realty Associates. Sinds 1994 is ERA ook actief in Nederland.

De missie van ERA is om de makelaardij zodanig te vernieuwen en te veranderen, dat dit zal leiden tot een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Compare listings

Vergelijken