Persoonlijke contact Geen lange wachttijden
Over
Era Prachthuis Makelaardij
De missie van ERA is om de makelaardij zodanig te vernieuwen en te
veranderen, dat dit zal leiden tot een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Wie

zijn wij?

Wij zijn Era Prachthuis Makelaardij, een minder traditionele makelaar in Overschie. Wij doen dingen op een moderne manier. U een ‘familiegevoel’ geven om samen tot uw droom aan-of verkoop te komen is ons onderscheidend vermogen. Door de focus te leggen op de allerbeste service en actief te zijn op social media gaan wij met de tijd mee om u als klant optimaal te kunnen bedienen.

Een kleine greep uit onze diensten zijn dan ook niet alleen de aan- en/of verkoop van een woning maar ook het taxeren (gevalideerd), ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden van uw woning. Nieuwe woningen worden direct op onze socials geplaatst of worden uitgebreid gepresenteerd op Funda, ERA, VBO en overige diverse websites. 

Wat betekend

dit voor u?

Wie

Met het kantoor midden in Overschie weten wij wat er lokaal speelt! Zo bent u altijd voorzien van deskundig regionaal advies. Middels onze brede dienstverlening onderscheiden wij ons van elk andere makelaar. Zo kunt u in de avonduren of in het weekend ook bij ons terecht voor een bezichtiging. Ook is het gesprek voor een waardebepaling of begeleiding in het aankooptraject altijd vrijblijvend.

Het leuke is om samen met u, de klant, de “emotionele” verkoop en/of aankoop van een woning te mogen begeleiden van A tot en met Z. Met meer service en diensten dan welk ander makelaardij dan ook. Hierbij hebben wij als doelstelling om een optimale verkooprijs te realiseren, een zo kort mogelijke verkooptijd te bewerkstelligen en uiteraard u bij de aan-of verkoop van uw woning volledig te ontzorgen.

Klanten beoordeling

Verkoopgemiddelde 9,3

Tom is een hele prettige man om mee te werken. Hij is eerlijk in zijn verwachtingen, betrouwbaar met afspraken en prettig in de communicatie. Hij geeft duidelijk aan wat er nodig is en geeft helder advies, bijv. hoe het papierwerk in te vullen, de koopsom in te steken en hoe het huis het best uit de verf komt. Voor afspraken is Tom heel flexibel en past zich aan aan de behoefte van kijker en koper.
door Dhr. Van Praag
Rotterdamse Rijweg 41, 7 juni 2021
Verkoopgemiddelde 8,8

Heel integer (wat echt een plus in deze wereld is), communicatief prettig (zowel met potentiele kopers als in de contacten rondom zo'n proces), open en eerlijk.
door Funda gebruiker
Torenlaan 76, 26 januari 2021
Verkoop gemiddelde 10,0

Zeer goede makelaar. Heel veel kennis en een zeer goede communicatie. Ook niet te beroerd om een stapje harder te lopen als dit nodig is. Dankzij hem hebben we onze woning binnen 1 week verkocht. Zou hem zeker iedereen aanraden.
door Een funda gebruiker
Oranjestraat 66, 25 juli 2020
Verkoop gemiddelde 8,3

Wij hadden een goede klik met Tom de verkopend makelaar en hij heeft ons goed geholpen. In eerste instantie kon alleen mijn vriend naar de bezichtiging en Tom maakte het voor mij mogelijk om nog op een andere dag langs te komen. Daarnaast was Tom erg vriendelijk en behulpzaam. Al onze vragen werden beantwoord en hij hield goed contact. Ik raad Era makelaardij zeker aan.
door Koper van een woning
Torenlaan 10, 18 mei 2021

Gratis

waardebepaling
Woont u in Rotterdam Overschie en bent u opzoek naar uw nieuwe droomwoning? Heeft u hiervoor de waarde van uw huidige woning nodig? Vraag dan nu een gratis waardebepaling bij Era Prachthuis Makelaardij aan. Wij doen gratis waardebepalingen in de regio: Groot Rotterdam, maar ook in Delfgauw en regio Delft. Maak nu een gratis afspraak voor een waardebepaling van uw woning.
Video afspelen

Ons
werkgebied

Wij zijn vooral actief in Rotterdam in het gebied Rotterdam Overschie en Rotterdam Blijdorp. Ook werken wij regelmatig in omliggende plaatsen als Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Delfgauw.

Waarom kiezen voor een Era makelaar?

Wereldwijd ruim
3000 kantoren

Beste woning-
presentatie

Altijd actueel woningaanbod

Meer dan 100 kantoren
in Nederland

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken

Notice: Undefined index: title in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 36 Notice: Undefined index: about_text in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 37 Notice: Undefined index: address in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 38 Notice: Undefined index: phone in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 39 Notice: Undefined index: email in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 46 Notice: Undefined index: more_url in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 47