Persoonlijke contact Geen lange wachttijden
Klanten beoordeling 9 Neem gerust contact op: 010-3413807
Woning
Taxeren
Heeft u een professioneel en betrouwbaar taxatierapport nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Betrouwbaar en professioneel taxatierapport.

U kunt bij ons terecht voor een taxatie van uw woning voor de (ver)koop, (ver)huur of financiering van een woning, voor uw verzekering of in verband met een aangifte successie. Dankzij de ervaring en kennis van zaken van ERA Prachthuis Makelaardij, kunt u rekenen op een betrouwbaar en professioneel (gevalideerd) taxatierapport.

Heeft u een ingrijpende verbouwing voor ogen? Dan kan de waarde voor en na verbouwing in het taxatierapport worden meegenomen. Evenals het bedrag dat u in de verbouwing denkt te investeren.

Wat kost een taxatie?

De kosten van een taxatie hangen af van het te taxeren object en het doel van de taxatie. Laat uw gegeven achter in het contact veld hier onder en wij zullen een prijs indicatie van de taxatie doorgeven.

 

Liever een vrijblijvende waardebepaling?
Dit is natuurlijk ook mogelijk en zonder kosten. Wij komen bij u lang voor een gesprek om de een waarde indicatie te maken van uw woning. Ga voor de gratis waardebepaling.

Vraag nu uw gevalideerde taxatierapport aan.

Wij staat u graag te woord om u verder te informeren over onze taxatiediensten en om uiteraard een afspraak in te plannen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Uw contactpersoon

Tom van der Leek

Aarzel niet om ons te bellen of mailen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

ERA Prachthuis
Makelaardij

Burg. Baumannlaan 127
3043 AJ Rotterdam

Wij staan u graag te woord.

Over ons

ERA is een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. In 1972 ontstond de groep onder de naam Electronic Realty Associates. Sinds 1994 is ERA ook actief in Nederland.

De missie van ERA is om de makelaardij zodanig te vernieuwen en te veranderen, dat dit zal leiden tot een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Compare listings

Vergelijken