Persoonlijke contact Geen lange wachttijden

ERA Prachthuis’ stabiele uitbreiding naar het Centrum

  • 8 jaar geleden
  • 1

Waar u ons kantoor voornamelijk kende in de wijk Overschie, hebben wij honger naar groei en uitbreiding! In ons nog maar relatief korte bestaan, kunnen wij stellen dat we ons goed hebben gevestigd in de Rotterdamse vastgoedmarkt en zijn we geen onbekende speler meer. Maar er is altijd ruimte voor groei, en dat is zichtbaar!

Reeds hebben wij 2 woningen succesvol mogen verkopen in het centrum van Rotterdam. Met oog op de verhitte markt in de stad is het Centrum, samen met Kralingen, de wijk met de grootste vechtmarkt onder makelaarskantoren. De grote jongens willen hun stabiele positie behouden en proberen de kleinere spelers, waaronder ondergetekende, buiten de deur te houden. Dat alles maakt onze branche zo ontzettend leuk, uitdagend en interessant!

Zo ziet de beroemde kubuswoning in Rotterdam er vanbinnen uitWij hebben laatst een appartement aan de Librijesteeg mogen verkopen, in het chique ”City Building” direct aan de Binnenrotte. Dit appartement ligt midden in de Stadsdriehoek schuin tegenover de Markthal, op honderd meter lopen van de 2e woning die wij recent hebben verkocht in deze wijk. Wat te merken is dat elke wijk weer andere doelgroepen aantreft, zo hebben wij in het appartement op de foto veel expats mogen rondleiden. Het Rotterdamse centrum is natuurlijk uniek in haar soort, met bijzondere gebouwen als de eerder genoemde Markthal en, onze vastgoedadviseur Job’s persoonlijke favoriet, de Kubuswoningen. Ook is de markt niet weg te denken uit dit bruisende gebied.

Het Centrum is ook een gebied van aankoopmakelaars, goede samenwerking met een aankoopmakelaar is daarom belangrijk om in contact te komen met geschikte kandidaten. Goede samenwerking tussen aan- en verkoopmakelaars is cruciaal voor goede service naar de klant.

Onze werkzaamheden zijn niet alleen in het Centrum te merken, maar overstijgt zelfs de stadsgrenzen, te weten Berkel en Rodenrijs. Heel interessant en leuk om daar een woning te verkopen omdat het een andere gemeente betreft dan de stad en wij merken dat omliggende gemeentes steeds meer in trek raken bij (startende) woningzoekers. Dit komt natuurlijk door de huidige markt die plaatsvindt binnen de stadsmuren.

Kortom; er valt een wereld te winnen en wij verleggen continue onze grenzen waar wij als makelaarskantoor natuurlijk trots op zijn. Spookt het idee voor een koop, aankoop of taxatie door uw hoofd, bel of mail ons gerust of stap ons kantoor binnen op de Burgemeester Baumannlaan voor een kop koffie! Wij voeren graag een gratis en volledig vrijblijvende waardebepaling uit voor uw woning of appartement.

 

 

Volgend bericht

Prachthuis Foundation

Word lid van de discussie

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken

Notice: Undefined index: title in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 36 Notice: Undefined index: about_text in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 37 Notice: Undefined index: address in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 38 Notice: Undefined index: phone in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 39 Notice: Undefined index: email in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 46 Notice: Undefined index: more_url in /mnt/web505/c2/46/511320046/htdocs/STRATO-apps/wordpress_02/app/wp-content/themes/houzez/framework/widgets/contact.php on line 47